Típusok

A Bombardier dicsekedhet a világ talán egyik legjobban sikerült munkagépével, a CL-415-össel, ugyanakkor a gyár üzleti gépei is népszerűek és a legsikeresebbek között vannak.


Highslide JS

A Bombardier az üzleti gépek piacán is az elsők között van

Az esztétikus biznisz jetek és a gazdaságos turbólégcsavaros utasgépek között is népszerű Bombardier gépek sikereiket javarészt a beolvasztott cégektől örökölt óriási tapasztalatnak köszönhetik.
A Q-400-as turbólégcsavaros regionális utasszállító a DeHavilland Canada gyár megszerzése után egy korábbi sikeres tipus továbbfejlesztett változataként lett népszerű és gazdaságos utasszállító gép.


Highslide JS

Bombardier Q-400-as gép Malév színekben is

A hamarosan csatasorba álló CSeries CS100 és CS300-as típusok már a legnagyobbak babérjaira tör a 100-150 személyes gépek kategóriájában.

A Bombardier gépei talán a legszemléletesebb bizonyítékai annak, hogy egy óriáscég rengeteget profitálhat az általa bekebelezett gyárak örökségéből, ha jól gazdálkodik azok sok-sok évtizedes tapasztalatával és nem hagyja elveszni azt.
A Learjet, a DeHavilland Canada vagy a Canadair így nem egy-egy letűnt nagy névvé vált a repülőgéptípusok sorában. A Bombardier legújabb gépeiben élnek és fejlődnek tovább ezek a típusok.

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL